Alla inlägg under november 2008

Av Valpen - 23 november 2008 16:55

Ikväll kommer hon med stort H på besök.


Det bästa med henne är att hon inte bryr sig om hur jag ser ut. Jag vet att hon älskar min mun. Hon smakar helt underbart, och har jag väl fått smak på henne kan jag inte ge mig. Jag bara måste.. Bara lite till.. Låta min tunga få leka med henne och känna den lätt, salta smaken sprida sig i min gom.. *ryser av välbehag* När jag nafsar lite på henne så ger hon ifrån sig härliga ljud av välbehag och jag låter mina tänder och tunga behandla henne intensivare. Till slut tystnar hon.. Inte ett ljud.. Jag ler och känner mig nöjd över att ha lyckats! Utan förvarning ger jag mig i kast med att utforska nästa bit av henne.. Hon får aldrig nog av min behandling utan bara tar tacksamt emot.. När jag är färdig med henne är hon helt slut, men jag är supernöjd!

När jag är färdig slänger jag påsen i papperskorgen. Att ha massa skräp drällandes i sängen är inte trevligt efter en sådan underbar sak.

Sa jag att det jag skrev om bara är en beskrivning över hur jag äter ostbågar?


-:REKLAM:-

FairLaneProtat

Av Valpen - 23 november 2008 02:17

Jag blir så förbannat trött på människor som ska lägga sig i mitt liv. Det värsta är att dom står där som ett jävla moralpack och pekar med pinnen..
Sluta tala om för mig vad jag ska göra eller hur jag ska se ut. Eller så talar dom om HUR jag ska utföra saker.


Well, eat my shit and die!


Jag vet att jag inte är någon mönstermedborgare.. Tack och lov för det.. Men en sak vet jag och det är att jag är jag och det kommer jag att förbli!

Jag kommer ALDRIG ändra mig för att någon annan vill!


"nej ingenting får mig på fall
inget som du gör mot mig
eller nåt du kan ha sagt."
Citatet är från Lillasyster - Kometen


-:REKLAM:-
            FairlaneProtat

Av Valpen - 22 november 2008 01:50

Jag sympatiserar absolut inte med främlingsfientliga åsikter!

Ligger här i sängen å vrålar av skratt..
Låg å slösurfade och sökte på kul efter "Pink Swastika" på google.. Jag & några polare skojade nämligen för några år sedan om att vara Nazist & homosexuell och vilket namn dom då skulle ha.. Vi kom fram till att dom skulle heta just "Pink Swastika" och detta var menat som en kul grej från vår sida..


Men döm om min förvåning dom existerar.. När jag läste att dom fanns redan under ww2 trodde jag att jag skulle sätta ölen i halsen.. Men det som är verklig humor är att dom fortfarande existerar.. Ja att nazismen fortfarande existerar är tyvärr inget nytt, men just "PS". Snacka om hycklare hela bunten..

Det är ungeffär som om KKK skulle skaffa en undergrupp med färgade å kalla den för "Dark"-KKK!

Nej detta är verkligen humor på hög nivå!

Av Valpen - 22 november 2008 00:07

Hej!


Välkommen att gå med i Sveriges första demonstrationståg på internet. Anledningen är att våra styrande politiker överväger att införa marknadshyror. Det kan innebära att upp till 70.000 människor som bor i hyreslägenhet blir tvungna att flytta.


Men än är inget beslutat och du har fortfarande möjlighet att påverka politikerna. De behöver veta att deras planer oroar många. Du kan visa att vi är många som vill ha ett system där hyresgästerna är med och förhandlar om hyresnivån. Det är ett enkelt sätt att göra sin röst hörd. Gå med du också!


Med vänlig hälsning Hyresgästföreningen


hgf

Av Valpen - 19 november 2008 00:40

Jag fattar inte varför jag envisas med att bita mig kvar vid msn.. Det är ju ett program som är fullständigt värdelöst. Tacka vet jag SKYPE eller det hederliga programmet ICQ! Dessa strular aldrig och har aldrig massa buggar som muppar sig.

Tänk om alla kunde kliva över till SKYPE istället så man slipper skit-msn.. Det vore så underbart att se Microshit bli tvungen att skrota sitt flaggskepp.
Drömmen vore om Bill Gates skulle bli tvungen att begära Microsoft i konkurs. Men tyvärr kommer det nog aldrig att inträffa.

Jag är ingen förespråkare till MAC men eftersom att det inte verkar se bättre ut så lutar det åt att jag oxå kommer att vika mig och faktiskt skaffa en laptop som absolut inte är med Microsofts produkter.

Sen kanske man ska ha i åtanke att det inte är Bill Gates som är grundaren till Microsoft utan han har köpt idén av 2 bröder som kom på detta långt innan Bill Gates ens kunde stava till Microsoft.. Så han har alltså gjort sig rik på någon annans uppfinning.. Duktig idiot!


-:REKLAM:-


            FairLane TattooFairlanetrading

Av Valpen - 17 november 2008 01:55

 

Något som kan göra mig riktigt förbannad ibland är folk som tror att man är nån jävla välgörenhetsorganisation. Bara för att jag kan konsten att bråka med datorer så förutsätter många att man ska hjälpa dom gratis i tid och otid.


Men hallå?! Jag har väl bättre saker för mig än att skruva datorer gratis.. Inte nog med att man ska göra det gratis, det ska ske direkt och hemma hos personen ifråga. Tror folk på fullaste allvar att man släpper vad man har för händer å bara ger sig av direkt?


Nä.. från och med nu om jag ska bråka dator så får folk köra sina saker hem till mig så jag kan jobba i lugn och ro. Sen ska jag fanken börja ta betalt!


-:REKLAM:-

FairLane TattooProtat

Av Valpen - 15 november 2008 15:10

Nu får nån rätta mig om jag har fel.


Jag funderar lite på hur dom flesta svenskar är.. Inte alla för det finns undantag!


Det sägs ju att alla är värda en andra chans om man tex. har ett kriminellt förflutet. Visst låter det bra? Men vänta lite här nu. Låt oss stanna upp en sekund och fundera på om det verkligen stämmer.


Nu tänker du säkert: "Ja men det är ju självklart!"


Vi leker med tanken att du är vd för ett företag och ska anställa en person.

Du har valt att kalla två personer till intervjuv.

Den ena personen har medelmåttiga betyg från skolan, kort arbetslivserfarenhet. Han/hon är mycket social och trevlig.


Person 2 har just det du söker, bra utbildning, bra referenser, han/hon är oxå mycket trevlig och social. MEN person 2 är ärlig och berättar att han/hon har för ca. 1 år sedan muckat från ett fängelsestraff på 6 månader. Han/hon satt för tex. säg bedrägeri.


Stop nu. Redan när person 2 började berätta och sa ordet fängelse drog du öronen åt dig och slutade lyssna.


Vem ger du jobbet? Jo, person 1. HYCKLARE!


Exakt vad säger att person 1 gör ett bättre jobb än person 2?

**************************************************


En annan sak som irriterar mig är det här med utseendet.

Jag själv är piercad & tatuerad.. Rakar skallen med hyvel.. Klär mig gärna i cammobyxor. Skulle jag göra ett sämre jobb bara för att jag ser annorlunda ut?

Jag är ganska säker på att jag kan utföra exakt samma arbete som vem som helst bara för att jag inte ser "normal" ut.


För några år sedan var jag på en rekryteringsmässa i Stockholm och träffade på en VD för en svensk klädkedja. Han frågade mig om jag ville ansöka om jobb men då tackade jag nej och skrattade. Jag frågade honom om jag skulle ha en chans att få jobbet.

Vet ni vad han svarade?


"Jag tittar aldrig på hur mina anställda ser ut. Det viktigaste är att du är hel & ren. Skulle du vara en sämre medarbetare bara för att du har en annorlunda klädstil?"


Tänk om alla kunde tänka så!


Som läget är nu, på grund av mitt utseende & hobby så är arbetsmarknaden för mig mycket, mycket liten. Jag är fullt medveten om detta, men varför ska jag förändra mig till något som inte är jag?



-:REKLAM:-


FairLane TattooFairlanetrading

Av Valpen - 15 november 2008 13:42

Jag har verkligen världens sötaste systerson! Min syster skickar hela tiden bilder till min telefon på honom då hon bor i Stockholm.


Har nog aldrig sett en så bekymrad bebis i hela mitt liv! Man smälter verkligen!







-:REKLAM:-

FairLane TattooFairlanetrading

Presentation

Omröstning

Har du träffat han/hon med stort H i ditt liv?
 Ja!
 Nej!
 Letar fortfarande!
 Är ingen "förhållande-människa"!
 Väljer att inte svara!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards